Nieuws

Helaas geen stageplek...

HELAAS! deze oproep is niet meer actueel (per december 2016)

 

Ben je nog op korte termijn op zoek naar een stageplek?

Selfmade Films heeft dit najaar plaats voor een enthousiaste stagiaire die ons wil assisteren bij de diverse documentaires die we op het moment ‘onder handen’ hebben.

Omschrijving werkzaamheden: 

Op het moment hebben we een aantal documentaires in verschillende fasen van productie. Zo zijn er films in montage / post-productiefase waarvoor van alles uitgezocht moet worden (zoals archiefmateriaal, rechten, viewingen) en je kunt assisteren bij de planning en uitvoering van de postproductie.

Ook worden de komende tijd films afgerond, gaan in première, draaien op een festival of in zalen en/of worden op televisie uitgezonden: dat moet georganiseerd, er moet publiciteit gemaakt, distributie georganiseerd, aanmeldingen voor  filmfestivals enz.  In samenwerking met de regisseur, producent,  betrokken publieke omroep en evt. distributeur ontwikkel je een publiciteits- en distributieplan voor de vertoningen en de televisie-uitzendingen en ga je daarvoor aan de slag.

Daarnaast ondersteun je in algemene zin het productieteam en maak je van dichtbij mee hoe een documentaire productiebedrijf functioneert, je bent betrokken bij de verschillende fases van het productieproces, en ga je onze website up-to-date houden en natuurlijk social media.
Overigens: deze stage biedt geen gelegenheid tot het zelf ontwikkelen of maken van een documentaire (maar we kunnen natuurlijk wel met  je praten over je eventuele plannen.)

 Functie-eisen:
- Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en volgt een opleiding op het gebied van film, media of communicatie
- Je hebt affiniteit met documentaire
- Je bent zelfstandig en goed georganiseerd, enthousiast en nieuwsgierig

- Je hebt goede communicatie vaardigheden en een proactieve werkhouding

-Je beheerst het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk, en je kan werken met Word, Excel, en liefst ook wat kennis van  FinalCutPro of een vergelijkbaar montageprogramma, en Adobe Photoshop.


Wij bieden:
- Een leerzame, maar ook zeker leuke stage bij een klein documentaire productiebedrijf
- Een plek binnen een team, waarbij je met name samenwerkt met de productieleider en uitvoerend producent, maar ook veel vrijheid zal krijgen om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.
 

Locatie:                              Amsterdam
duur:                                    nader overeen te komen; min. 3 maanden, 4 dagen per week.
stagevergoeding:            € 250,- p/m 
startdatum:                       per direct/in overleg


Kijk voor meer informatie o.a. over onze productie  op www.selfmadefilms.nl.

Reageren? Stuur z.s.m.  je motivatie met CV naar anja@selfmadefilms.nl

© Copyright 2010 | Sjonic Digital Media BV