Nieuws

Mediafonds prijs nominatie

 

HET DIEPE (Taking the Plunge) is genomineerd voor de Mediafonds Kids & Docs prijs 2012!

HET DIEPE van Michiel Brongers, die afgelopen Cinekid in première ging, is een van de vier genomineerde jeugddocumentaires die kans maakt op de prijs van € 15.000. Een kinderjury zal de uiteindelijk winnaar kiezen. Op 22 november a.s. wordt het prijs uitgereikt tijdens het IDFA Congres.

 

Tijdens Cinekid 2012 ging  HET DIEPE van Michiel Brongers in première, tegelijk met nog zeven andere NCRV Dokument Junior- documentaires. Deze première was op zondagmiddag 21 oktober in het Machinegebouw op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

  

Kaleigh en Michiel Brongers na de première met bloemen.

  

 

En wie hem op Cinekid niet kon zien:

IDFA heeft HET DIEPE inmiddels geselecteerd voor het programma KIDS&DOCS. Onder de Engelse titel "Taking the Plunge" zal die worden vertoond tijdens het festival, dat dit jaar van 14-25 november plaatsvindt in Amsterdam. Zie de site van IDFA voor tijden en tickets.

 

  

 

TELEVISIEUITZENDING:

de nieuwe serie jeugddocumentaires Dokument Junior, waar het HET DIEPE een van is, wordt in december uitgezonden door Z@pp op Ned 3 rond 13.00 uur op zaterdag en zondag: 1/2, 8/9, 15/16 en 22/23 december 2012.

HET DIEPE wordt als eerste van de serie uitgezonden op zaterdag 1 december 2012.

 

© Copyright 2010 | Sjonic Digital Media BV